Specialna vozila Iveco Defence Vehicles Slovenija

SPECIALNA VOZILA IN SPECIALNE NADGRADNJE - OBRAMBA, ZAŠČITA IN REŠEVANJE

Najpomembnejši partner družbe Movo d.o.o. na področju vozil za obrambne in zaščitne namene je IVECO Defence Vehicles. IVECO DV je proizvajalec posebnih vojaških logističnih, zaščitenih in oklepnih vozil, trži pa tudi celotno paleto IVECO-vih komercialnih vozil, prilagojenih zahtevam za obrambne namene. MOVO d.o.o. sodeluje tudi z drugimi proizvajalci specialnih vozil, specialnih nadgradenj in opreme za druge specifične potrebe obrambe, zaščite in reševanja. Za več informacij in povpraševanja nas prosim kontaktirajte.


Vozila IVECO DV in ostala ponudba specialnih vozil in nadgradenj

MOVO d.o.o. lahko preko IVECO DV ponudi celotno paleto vozil za širok spekter vojaških in policijskih aplikacij. Glavne skupine vozil IVECO DV so:

IVECO LMV LAHKA VEČNAMENSKA VOZILA – Light multi-role vehicle (LMV)

Specialna vozila LMV so bila razvita kot odgovor na naraščajoče grožnje in zajemajo vozila za prevoz oseb s pogonsko formulo 4×4, namenjenih najrazličnejšim aplikacijam. Združujejo izjemno mobilnost, prilagodljivost, terensko prehodnost ter visok nivo balistične in protiminske zaščite.
Več informacij in VIDEO

SREDNJA ZAŠČITENA VOZILA – Medium protected vehicle (MPV)

Na voljo so modeli MPV s pogonom 4×4 in 6×6. Na militariziranem Trakkerjevem serijskem podvozju je nameščena celica za posadko iz balističnega jekla. Celica je sestavljena iz povezane voznikove kabine in tovornega prostora. V standardni 4×4 verziji nudi več kot 13m3 prostora, ki se lahko poveča na 16m3 v verziji ambulanta/intenzivna nega.
Več informacij in VIDEO

OKLEPNA VOZILA – Armoured vehicles

V odgovor na razvijajoče se potrebe uporabnikov, je IVECO razvil dve družini oklepnih vozil na kolesih, posebej zasnovanih za izvajanje amfibijskih operacij: VBTP 6×6 in 8×8 SUPERAV. S podjetjem Oto Melara (CIO) ponuja IVECO tudi družino 8×8 Centauro, ki je sposobna za vgradnjo oborožitvenih sistemov od 7.62mm do 120mm.
Več informacij in VIDEO

MILITARIZIRANA VOZILA SERIJSKE PROIZVODNJE in TRAKKER – MOTS and Trakker range

IVECO DV ima dostop tudi do celotne palete vozil IVECO, od kombijev in lahkih tovornih vozil do težkih tovornjakov z nosilnostjo 75t in več. Na voljo so specialna vozila s pogonskimi formulami 4×2, 4×4, 6×4, 6×6, 8×4 in 8×8, ki izpolnjujejo logistične naloge številnih vojsk, od zadnjega postroja do bojnih linij. IVECO je razvil vrhunsko zaščiteno kabino za vgradnjo na Trakker-jevo šasijo za uporabo v najtežjih pogojih. Rezultat je robustno vozilo z visoko mobilnostjo, ki lahko deluje tudi v območjih visokega tveganja.
Več informacij in VIDEO

IVECO High Mobility Range VOZILA Z VISOKO MOBILNOSTJO – High mobility range

IVECO DV ponuja tudi celoten spekter v boju dokazanih, močnih in izredno zmogljivih 4×4, 6×6 in 8×8 vozil, projektiranih in proizvedenih namensko za vojaške logistične potrebe. Zagotavljajo lahko taktično podporo kateri koli vojaški operaciji v najbolj tveganih okoljih. Celotna paleta vozil je lahko opremljena z novo generacijo dodatnega (ad-on) balističnega in protiminskega kompleta.
Več informacij in VIDEO

Ostala ponudba - SPECIALNA VOZILA IN SPECIALNE NADGRADNJE

Družba MOVO d.o.o. (kontakt) lahko kot sistemski integrator najrazličnejših nadgradenj in predelav v sodelovanju z drugimi proizvajalci vozil in opreme ponudi tudi:

Zaščitena vozila za prevoz oseb
Zaščitena vozila za prevoz denarja
Terenska vozila za najtežje pogoje eksploatacije
Specialna vozila za posebne namene
Vozila, opremljena s specialnimi nadgradnjami za zaščito in reševanje