O PODJETJU

Dejavnost družbe MOVO d.o.o. je osredotočena na področje avtomobilske industrije in transporta. Ukvarjamo se predvsem s prodajnimi in poprodajnimi aktivnostmi s področja vojaških, policijskih in komercialnih vozil ter z dobavo komponent in opreme vozil. Movo nastopa tudi kot sistemski integrator najrazličnejših nadgradenj in predelav ter militarizacije serijskih vozil za posebne naloge. Zastopstvo IVECO Defence Vehicles za področje prodaje in vzdrževanja vozil je priznanje naših dolgoletnih izkušenj na tem področju.

Naše najpomembnejše stranke so Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije (slovenska vojska in civilna zaščita), ter Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije (policija).

Tržimo široko paleto vozil vojaškega programa Iveco Defence Vehicles, kot so logistična vojaška vozila, taktična vojaška vozila, balistično in minsko zaščitena vozila, ter bojna vozila. Poleg vozil vojaškega programa tržimo tudi potniška vozila, kot so terenska vozila za posebne namene, zaščitena osebna vozila stopnje VR 7 in VR 9 in zaščitena taktična vozila za posebne namene. MOVO d.o.o. sodeluje tudi z drugimi proizvajalci vozil in opreme za ostale specifične potrebe obrambe, zaščite in reševanja.

Za vse produkte zagotavljamo tudi poprodajne aktivnosti, vzdrževanje, popravila in oskrbo z rezervnimi deli.

Naše glavno vodilo je zagotavljanje najboljših storitev za naše kupce.

Autora