Leta 2019 je IDV podpisal pogodbo z nizozemskim COMMIT za dobavo 1.185 srednjih večnamenskih zaščitenih vozil v okviru projekta "12kN & RCWS". Slovesnost ob predaji prve enote je potekala 30. novembra 2023 na razstavi NEDS v Rotterdamu, v prisotnosti viceadmirala Jana Willema Hartmana, poveljnika COMMIT ter nacionalnega direktorja za oborožitev.

Dobava prvega vozila predstavlja pomemben korak, ki utrjuje strateško partnerstvo med nizozemskim Ministrstvom za obrambo in IDV, hkrati pa dodatno krepi vlogo podjetja v segmentu večnamenskih vozil za obrambo in varnost.

IDV-jevo večnamensko taktično vozilo (MTV - Multirole Tactical Vehicle) je zasnovano tako, da združuje visoko taktično mobilnost 4x4, optimalne zmogljivosti izven ceste, izjemno modularnost, napredne možnosti integracije sistemov ter visoko zaščito posadke v kombinaciji z odlično nosilnostjo. MTV je izjemno zmogljivo vozilo, ki ga je mogoče dobiti v različnih konfiguracijah, kot so "Hard-top", pick-up, prevoz ranjencev, prevoz osebja, poveljniški center, in tako dalje. Učinkovito se lahko prilagodi potrebam vseh vojaških uporabnikov, vključno z vojsko, mornarico, letalstvom, marinci in vojaško policijo.